PANTY'S

Wij bieden een ruim assortiment aan panty’s, kniekousen, enkelsokken en kousenvoetjes, om bij iedere gelegenheid verzorgd voor de dag te komen. Bij het kiezen van een panty zijn er enkele zaken om in het achterhoofd te houden: zoekt u een doorschijnende of juist dichte panty? Een dikke panty voor de winter of een luchtige zomerpanty? Wilt u extra steun of zoekt u zwangerschapspanty’s?

Kwalitatief ontwerp

De panty’s van duParc worden geproduceerd in Italië en onderscheiden zich van andere panty's door de kwaliteit en afwerking. Zaken als de gebruikte naad (platte naad in plaats van een rolnaad), een voorgevormde voet en een verstevigend kruisje in de panty en de manier waarop de onderdelen aan elkaar gezet zijn zorgen ervoor dat een panty luxer en kwalitatiever wordt. Naast dat u deze panty’s als comfortabeler ervaart tijdens het dragen, hebben deze panty’s ook een beter voorkomen.

Comfortabel en ondersteunend

Veel van onze beenmode producten zijn gemaakt van lycra. Dit materiaal zorgt voor extra comfort tijdens het dragen en zorgen er ook voor dat de panty’s langer hun vorm en elasticiteit behouden. Zo zijn onze hold-up lycra kousen voorzien van een kanten boord met siliconen, die ervoor zorgen dat de kous niet afzakt. De shaping-panty’s in ons assortiment zorgen ervoor dat uw silhouet op een subtiele wijze wordt gecorrigeerd, zonder aan bewegingsvrijheid in te boeten. Onze massage support panty’s geven een masserend effect bij vermoeide benen en geven net dat beetje extra comfort als u lang moet staan. Onze ondersteunende panty's zijn verkrijgbaar in stijlvol zwart, zodat ze een elegante aanvulling vormen op elke outfit.

Basics voor alle seizoenen

Naast deze speciale panty’s bieden wij ook de basics op het gebied van beenmode aan, van transparante tot opaque panty’s. Onze second skin panty’s zijn bijvoorbeeld naast transparant ook nog eens extra dun, wat het een ideale zomerpanty maakt. Onze transparante panty’s komen in allerlei tinten, zodat u altijd de passende panty kunt vinden. Zorg er bij het uitzoeken van een huidskleurige panty altijd voor dat u een kleur kiest die dicht bij de uwe ligt. Het beste resultaat wordt verkregen als uw eigen huidskleur net even opgehaald wordt.

kira-auf-der-heide-475755-unsplash-compressedjessica-castro-516923-unsplash (1)