Onze geschiedenis

In 1880 werd N.V. Bonneterie Bosteels-De Smeth opgericht door het echtpaar Bosteels en De Smeth. Het van oorsprong Belgische bedrijf begon met de vervaardiging van gebreide handschoenen. In de jaren 50 maakte het bedrijf een grote doorbraak op het gebied van dameskousen, onder de naam du Parc. De naam was een verwijzing naar het stadspark dat vlakbij de fabriek lag. De fijne, maar toch zeer sterke kousen werden gemaakt met de nieuwste technieken. De fabriek volgde later met de productie van panty’s en werd de marktleider op het gebied van panty’s, kousen en sokken. Sinds 2001 maakt duParc deel uit van Nedac Fashion.

En nu

duParc staat nog altijd voor een uitstekende kwaliteit. Onze producten worden gemaakt van degelijke, goede materialen en hebben een comfortabele pasvorm. Daarnaast hebben wij voor ieder een geschikte panty of sok. Wij bieden namelijk niet alleen de basics aan, maar ook bijvoorbeeld sokken met vrolijke prints of dunne panty’s voor de zomer. Ons brede assortiment aan panty’s, sokken, kniekousen en kousenvoetjes is geschikt voor diverse gelegenheden: van chique tot feestelijk en zakelijk. Maak een goede indruk met de stijlvolle beenmode van duParc!

Verkrijgbaarheid

Onze producten worden in België aangeboden bij de volgende winkels: Alvo, Brantano, Carrefour, Colruyt, Delhaize, Intermarché, JBC, Lambrechts, Match, Spar, Trafic. 

the-creative-exchange-365158-unsplash (1)andras-vas-471701-unsplash (1)